Aktualno

Aktualno
Spletni informativni dogodki FTPO
/ Kategorije: Aktualno

Spletni informativni dogodki FTPO

Vabimo vas, da se nam pridružite na spletnih predstavitvah, v okviru katerih vam bomo predstavili informacije v zvezi s študijskimi programi, obštudijskimi dejavnostmi in drugimi zanimivimi dejavnostmi fakultete ter o pestrih zaposlitvenih možnostih. Prav tako boste imeli priložnost, da se preko spleta srečate z našimi študenti, diplomanti ter tudi delodajalci.

 

INFORMATIVNI DNEVI FTPO - 1. STOPNJA

Vabljeni na spletne informativne dneve FTPO za vpis na visokošolski strokovni študijski program prve stopnje Tehnologija polimerov, ki bodo potekali:

⇒ v petek, 12. 2. 2021 ob 11:00, povezava TUKAJ

⇒ v petek, 12. 2. 2021 ob 16:00, povezava TUKAJ

⇒ v soboto, 13. 2. 2021 ob 10:00, povezava TUKAJ

Na informativnih dnevih boste prejeli vse informacije v zvezi s študijskimi programi, obštudijskimi dejavnostmi in drugimi zanimivimi dejavnostmi fakultete ter o možnostih za razvoj vaše karierne poti.  Na voljo za vaša vprašanja bodo tudi naši študenti in diplomanti. Spletni dogodek se bo odvijal s pomočjo aplikacije MS Teams.

 

INFORMATIVNI DNEVI FTPO - 2. STOPNJA

Vabljeni na spletni informativni dan za vpis na magistrski študijski program Tehnologija polimerov, ki bo potekal:

⇒ v soboto, 13. 2. 2021 ob 9:00, povezava TUKAJ

Na informativnem dnevu boste prejeli vse informacije v zvezi s študijskimi programi, obštudijskimi dejavnostmi in drugimi zanimivimi dejavnostmi fakultete ter o možnostih za razvoj vaše karierne poti.  Na voljo za vaša vprašanja bodo tudi naši študenti in diplomanti. Podrobnosti o načinu izvedbe informativnih dni bomo objavili naknadno.

 

INFORMATIVA  

Vseslovenski predinformativni izobraževalni dvodnevni dogodek Informativa bo potekal 22. in 23. januarja 2021 preko spleta. Sejem izobraževanja in poklicev - Informativa je enkratna priložnost, saj lahko na enem mestu dobite vse ustrezne informacije iz prve roke. Vabljeni, da obiščete virtualno stojnico Fakultete za tehnologijo polimerov in se prepričajte ali je "študij prihodnosti" študij za vas.

 

VIRTUALNI KARIERNI SEJEM

Pridružite se nam lahko tudi na Virtualnem kariernem sejmu, kjer lahko najdete uporabne informacije o naši fakulteti. Virtualni sejem je namenjen promociji poklicev in povezovanju srednješolcev z izobraževalnimi organizacijami in zasebnim sektorjem. Sejem je bil aktiviran v novembru 2020, stojnice z vsebinami pa bodo na platformi aktivne in dostopne še naslednjih 10 mesecev.

 

INFORMACIJE

Več informacij v zvezi z vpisom na voljo tukaj.

Prejšnji članek Predstavitev Centralne tehniške knjižnice Univerze v Ljubljani (CTK)
Naslednji članek Delo na projektu PolyMetal v mesecih december 2020 in januar 2021

Name:
Email:
Subject:
Message:
x
50 kosov vrhunske raziskovalne opreme
1700 potencialnih delodajalcev
4 študenti na učitelja
40 vrhunskih strokovnjakov
  • English