Aktualno

Aktualno

Sklep o volitvah članov Senata FTPO

Senat Fakultete za tehnologijo polimerov je na svoji 11. redni seji dne, 14. 6. 2021 sprejel Sklep o volitvah članov Senata s pripadajočimi obrazci.

 

Kandidati za člane Senata FTPO so lahko visokošolski učitelji, ki so nosilci ali sonosilci najmanj enega izmed pedagoško izvajanih predmetov na FTPO. Nosilci in sonosilci posameznih predmetov so navedeni v učnih načrtih. Le-ti so objavljeni na spletni strani fakultete:

-          Tehnologija polimerov, prva stopnja,

-          Tehnologija polimerov, druga stopnja.

Kot je navedeno v sklepu, lahko kandidaturo za člana senata fakultete vloži vsak visokošolski učitelj in znanstveni delavec fakultete. Kandidate za člane senata, ki jih izvoli akademski zbor, predlagajo katedre ali najmanj pet (5) visokošolskih učiteljev, sodelavcev ali znanstvenih delavcev akademskega zbora fakultete.

Predlogi kandidatur morajo biti pisni, podpisani s strani predlagateljev, priložene pa morajo biti izjave kandidatov, da s kandidaturo soglašajo. Obrazci za predložitev kandidature (ločeno za visokošolskega učitelja, katedre in pet visokošolskih učiteljev) in izjava kandidata so v priponki.

 

Kandidaturo je potrebno oddati najkasneje do 15. 9. 2021 v Referatu za študijske zadeve ali po elektronski pošti nareferat@ftpo.eu.

Dokumenti za prenos

Prejšnji članek ŽE DRUGA USPEŠNA MEDNARODNA KONFERENCA V KOMBINIRANI IZVEDBI
Naslednji članek Slavnostna podelitev diplom in priznanj FTPO 2021

Name:
Email:
Subject:
Message:
x
50 kosov vrhunske raziskovalne opreme
1700 potencialnih delodajalcev
4 študenti na učitelja
40 vrhunskih strokovnjakov
  • English