Raziskovalni projekti

Raziskovalni projekti

Raziskovalni projekti

Tukaj si lahko ogledate seznam aktualnih in zaključenih raziskovalnih projektov, pri katerih je in še sodeluje naša fakulteta kot aktivna partnerica.

Tekoči projekti

Naslov projekta: Flipped Practical Courses VIA Triple learning Environments which developed by Triple Experts teams who are empowered through...

Zaključeni projekti

PolyRegion

PolyRegion

Projekt PolyRegion (SI-AT projekt), pri katerem je šlo za razvoj Poliregije z združitvijo R&R in gospodarskih kapacitet s poudarkom na MSP-jih na področju polimernih tehnologij, s ciljem nadgradnje zaloge znanja, infrastrukture in konkurenčnosti. PolyRegion je bil skupni projekt petih partnerjev, poleg FTPO še Montanuniversität Leoben, TECOS, Razvojni center orodjarstva Slovenije, Materials Cluster Styria GmbH in GIZ Grozd Plasttehnika. FTPO je bila v projektu PolyRegion vodilni partner. Ključni cilj projekta je bil spodbujati obstoječ velik potencial na področju polimerov in predelovalnih tehnologij v slovenskih (Koroška, Savinjska) in avstrijskih (Štajerska, Koroška) regijah ter z usmerjenimi ukrepi povezati obstoječe kompetence in infrastrukturo udeleženih znanstvenih in raziskovalnih institucij. V okviru omenjenega projekta se je izvajal R&R projekt z naslovom »New materials for injection moulding«.

http://www.polyregion.org/home-sl/

Prejšnji članek Factory Labs
Naslednji članek Kompetenčni center za kadre kemijske industrije

Name:
Email:
Subject:
Message:
x
50 kosov vrhunske raziskovalne opreme
1700 potencialnih delodajalcev
4 študenti na učitelja
40 vrhunskih strokovnjakov
  • English