Aktualno

Aktualno
Vabilo na brezplačno spletno delavnico z naslovom Thermally Conductive Materials - 18. 6. 2020 ob 10.00
/ Kategorije: Aktualno

Vabilo na brezplačno spletno delavnico z naslovom Thermally Conductive Materials - 18. 6. 2020 ob 10.00

 

Vljudno vabljeni na brezplačno delavnico z naslovom »Thermally Conductive Materials«, ki jo s partnerji organiziramo v okviru projekta Polymetal. Delavnica bo potekala v četrtek, dne 18. 6. 2020 od 10.00 do 11.45. Izvedla jo bosta Dr. Fabian Grote in Dr. Tim Hungerland, strokovnjaka iz podjetja Covestro.

Prijave sprejemamo na elektronski naslov renate.reumueller(at)unileoben.ac.at do 16. 6.2020.

Vabilo z več informacijami o vsebini delavnice in načinu izvedbe dogodka najdete v priponki.

Obveščamo vas tudi, da smo v okviru projekta pripravili poročili o stanju tehnike na področju materialov za povišanje toplotne prevodnosti polimernih materialov in tehnologij in postopkov za izdelavo polimernih izdelkov s kovinskim izgledom. Obe poročili sta na voljo na naslednji povezavi.  

V okviru projekta smo za vsa zainteresirana podjetja pripravili tudi vprašalnik, s katerim želimo prepoznati interese in potrebe industrije in razvojno-raziskovalnih inštitucij pri izdelavi in razvoju visokokakovostnih površin s kovinskim videzom in otipom.  Do anketnega vprašalnika za podjetja lahko dostopate na naslednji povezavi https://de.surveymonkey.com/r/VYTHDK7 , do vprašalnika za raziskovalne institucije pa dostopate tukaj https://de.surveymonkey.com/r/VZSKQQF. Zelo bomo veseli, če si boste vzeli nekaj minut časa in ga izpolnili.

Lep pozdrav,

Ekipa PolyMetal

Dokumenti za prenos

Prejšnji članek S PLASTIKO MORAMO VSI RAVNATI SPOŠTLJIVO IN ODGOVORNO, FTPO NA 19. OKOLJSKEM DNEVU GZS
Naslednji članek STRUKTURE NANO-MREŽ V POLIETILENSKIH KOMPOZITIH Z ENO-STENSKIMI OGLJIKOVIMI NANO-CEVKAMI IN NJIHOV VPLIV NA REOLOŠKE, TERMIČNE IN MEHANSKE LASTNOSTI

Name:
Email:
Subject:
Message:
x
50 kosov vrhunske raziskovalne opreme
1700 potencialnih delodajalcev
4 študenti na učitelja
40 vrhunskih strokovnjakov
  • English