Aktualno

Aktualno
Datum dogodka: 5. 6. 2023 - 5. 6. 2023 Izvozi dogodek (.ics)
PolyFlip konferenca - Metoda obrnjene učilnice v praksi
/ Kategorije: Aktualno

PolyFlip konferenca - Metoda obrnjene učilnice v praksi

V okviru projekta PolyFlip na Fakulteti za tehnologijo polimerov v ponedeljek, 5. junija 2023, organiziramo nacionalno konferenco z naslovom Metoda obrnjene učilnice v praksi. 

Dogodek je namenjen slovenskim učiteljem visokošolskih institucij, predstavnikom podjetij, oblikovalcem politik v sistemu izobraževanja ter študentom.Udeleženci dogodka boste imeli priložnost spoznati dobre prakse in navdihujoče primere implementacije metode obrnjene učilnice v tehničnih in naravoslovnih visokošolskih predmetih ter izzive in izkušnje predavateljev in študentov.

Na dogodku vam bomo pokazali tudi praktična orodja, ki so na voljo za ustvarjanje kakovostnih e-vsebin za kombinirano učenje, vključno z najnovejšo programsko opremo ChatGPT, H5P, Hololense in Stack plug-in.

Verjamemo, da boste dogodek zapustili polni idej in opolnomočeni z informacijami o metodah in orodjih za izboljšanje kakovosti poučevanja in učnih rezultatov vaših študentov oziroma udeležencev izobraževanj.

Konferenca je organizirana v okviru PolyFlip projekta (Development of a flipped classroom approach for (polymer) engineering study programs with the use of innovative ICT tools) in financirana s strani EU - Erasmus+, ključni ukrep 2 (KA2).

Dogodek je za udeležence brezplačen, predavanja pa bodo potekala tako v slovenskem kot angleškem jeziku.

PRIJAVE na conference@ftpo.eu.

 

 

Vljudno vabljeni!

Dokumenti za prenos

Name:
Email:
Subject:
Message:
x
50 kosov vrhunske raziskovalne opreme
1700 potencialnih delodajalcev
4 študenti na učitelja
40 vrhunskih strokovnjakov
  • English