Aktualno

Aktualno
/ Kategorije: Aktualno

Obvestilo o pogoju PCT za vstop v visokošolski zavod

Spoštovani,

obveščamo vas, da je Vlada RS z Odlokom o določitvi začasnih pogojev za izvajanje dejavnosti v vzgoji in izobraževanju ter visokem šolstvu (Uradni list RS, št. 132/21, 133/21, 135/21) določila, da je vstop v prostore visokošolskih zavodov dovoljen le ob izpolnjevanju pogoja PCT (prebolevnosti, cepljenosti ali testiranja). Ta pogoj morajo izpolnjevati vse osebe starejše od 15 let. Osebe, ki opravljajo delo v visokošolskih zavodih in študentje, ki ne izpolnjujejo pogoja PCT, se morajo enkrat tedensko testirati na virus SARS-CoV-2 s hitrim antigenskim testom (test HAG).

Po trenutno veljavnem odloku je testiranje za te osebe brezplačno. Pravico do brezplačnega testiranja pa se izkaže s potrdilom delodajalca oziroma za študente, s potrdilom o vpisu.

 

VSTOPNA TOČKA ZA ODVZEM HITRIH ANTIGENSKIH TESTOV V SLOVENJ GRADCU od 1. 9. 2021 dalje bo v Mladinskem kulturnem centru na Ozarah.

 

DELOVNI ČAS TESTIRANJ:

PONEDELJEK: 7:00 - 9:30

TOREK: /

SREDA: 7:00 - 9:30

ČETRTEK: 16:00 - 19:00

PETEK: 7:00 - 9:30

SOBOTA: 7:00 - 9:30

Testiranja se ne izvajajo med prazniki in nedeljah.

 

Hkrati vas obveščamo, da je v notranjih prostorih fakultete uporaba mask še vedno obvezna ves čas prisotnosti, prav tako je pred vstopom v prostore obvezno razkuževanje rok.

Prejšnji članek S projektom Polymetal uspešno do zaključka
Naslednji članek ŽE DRUGA MEDNARODNA KONFERENCA NA TEMO KROŽNE EMBALAŽE V SLOVENIJI Z VEČ KOT 170 UDELEŽENCI IZ SVETA INDUSTRIJE IN IZ AKADEMSKE SFERE

Name:
Email:
Subject:
Message:
x
50 kosov vrhunske raziskovalne opreme
1700 potencialnih delodajalcev
4 študenti na učitelja
40 vrhunskih strokovnjakov
  • English