Aktualno

Aktualno
Novo sodelovanje z italijanskim podjetjem Vismec in partnerskim podjetjem TOP TEH d.o.o.
/ Kategorije: Aktualno

Novo sodelovanje z italijanskim podjetjem Vismec in partnerskim podjetjem TOP TEH d.o.o.

V mesecu maju 2022 se je pričelo novo sodelovanje z italijanskim podjetjem Vismec in partnerskim podjetjem TOP TEH d.o.o. iz Grosupljega. Podjetje Vismec, s sedežem v Padovi, je naši fakulteti podarilo sušilnike serije DW. Uradno predajo sušilnih strojev smo organizirali v mesecu maju, ko so nas obiskali predstavniki podjetja, med njimi vodja prodaje v podjetju Vismec Srl., Ing. Robert Tesar, ter predstavniki podjetja TOP TEH d.o.o., med njimi tudi naša študentka Nuša Gale, ki v podjetju pripravlja diplomsko nalogo.

Sušilci DW serije delujejo na principu sušenja s sušilnim sredstvom nanesenim na satovje v obliki kolesa. Znani so tudi po odličnih zmogljivostih sušenja, prihranku energije in ohranjanja materiala. So veliko bolj učinkoviti od klasičnih sušilcev s sušilnimi sredstvi, bolj kompaktni in potrebujejo manj vzdrževanja. Skratka, idealen stroj tudi za delo v našem laboratoriju. 

Zahvaljujemo se predstavnikom podjetja Vismec in partnerskemu podjetju TOP TEH za začetek tega novega sodelovanja. FTPO že s pridom uporablja nova sušilnika za pripravo materialov za vaje in izvajanje razvojnih in industrijskih projektov.

Prejšnji članek GOGETAIR d.o.o. - konstrukterji, sestavljalci letal
Naslednji članek Ogled dobrih praks in novosti na področju naprednih tehnologij v podjetji Adria Mobil in TPV

Name:
Email:
Subject:
Message:
x
50 kosov vrhunske raziskovalne opreme
1700 potencialnih delodajalcev
4 študenti na učitelja
40 vrhunskih strokovnjakov
  • English