Aktualno

Aktualno
Novo študijsko leto 2020/2021 na FTPO
/ Kategorije: Aktualno

Novo študijsko leto 2020/2021 na FTPO

Na FTPO se izjemno veselimo prihajajočega novega študijskega leta… Vas zanima kako bo le to potekalo?

Zaenkrat načrtujemo, da bo redni študij potekal kot v preteklih letih v živo (predavanja in vaje), izjemoma pri vključitvi gostujočih predavateljev tudi na daljavo.

Izredni študij na prvi in drugi stopnji pa bo potekal v kombinirani obliki. Del aktivnosti bo potekal on-line preko spletnih učilnic (določen del predavanj), vse ostale oblike pedagoškega dela, ki jih ni mogoče izvajati na daljavo (laboratorijske vaje) pa se bodo izvajale v prostorih FTPO.

Pedagoški proces bomo seveda organizirali v skladu z navodili Ministrstva za izobraževanje, znanost in šport (MIZŠ) in priporočili NIJZ in sledili tekočim razmeram ter v primeru poslabšanja razmer povezanih s COVID-19 sprejeli dodatne ukrepe oziroma spremenili način izvajanja študija.

Na FTPO smo imeli že pred COVID-19 vzpostavljena orodja in sisteme za študij na daljavo za katerega uporabljamo orodje Office 365 - MS Teams. Spomladi pa smo pridobili še dodatne dragocene izkušnje na tem področju. Naše visokošolske učitelje in sodelavce dodatno usposabljamo na tem področju in s pomočjo evropskih projektov razvijamo nove metode in inovativna e-gradiva, ki bodo obogatila študijski proces (tako on-line, kot v živo).

Vsekakor vas bomo o vseh novostih in pomembnih informacijah, vezanih na izvedbo študijskega procesa, sproti obveščali na naši spletni strani.

Se kmalu spet vidimo!

Prejšnji članek SKLEP o nadomestnih volitvah člana Senata Fakultete za tehnologijo polimerov
Naslednji članek Uspešni zagovori diplomskih del na FTPO

Name:
Email:
Subject:
Message:
x
50 kosov vrhunske raziskovalne opreme
1700 potencialnih delodajalcev
4 študenti na učitelja
40 vrhunskih strokovnjakov
  • English