Aktualno

Aktualno
/ Kategorije: Aktualno

Navodila ob sumu na okužbo ali okužbi s COVID-19 Fakultete za tehnologijo polimerov

  1. V primeru, da fakulteta prejme informacijo, da je nekdo od študentov ali sodelavcev pozitiven na okužbo s COVID-19, FTPO v skladu z navodili NIJZ sprejme naslednji ukrep: V primeru, da je okužen študent ali visokošolski učitelj ali sodelavec, referat za študentske zadeve obvesti vse študente in visokošolske učitelje in sodelavce, ki so bili v stiku z okuženo osebo v zadnjih 3 dneh in jim sporoči nadaljnje informacije o poteku študijskega procesa (npr. organizacija predavanj in vaj na daljavo).
  2. V primeru, da je bil nekdo od študentov ali sodelavcev v stiku z okuženo osebo, mora ostati doma. Študijski proces na fakulteti teče dalje.
  3. Študenti, visokošolski učitelji ali sodelavci, ki jim je bila odrejena karantena, morajo o tem nemudoma obvestiti referat za študentske zadeve in v roku treh dni od prejema odločbe, kopijo le-te poslati po elektronski pošti na elektronski naslov referat@ftpo.eu.
  4. Visokošolski učitelji in sodelavci morajo študenta, ki kaže znake okužbe, odsloviti iz predavanj ali vaj ter izvesti zračenje in razkuževanje miz in kljuk.  
Prejšnji članek Protokol za izvajanje dela v prostoru FTPO v času COVID-19
Naslednji članek NOVIČNIK FTPO, avgust, september 2020

Name:
Email:
Subject:
Message:
x
50 kosov vrhunske raziskovalne opreme
1700 potencialnih delodajalcev
4 študenti na učitelja
40 vrhunskih strokovnjakov
  • English