Aktualno

Aktualno
Javno preizkusno predavanje g. Matjaža Podgorška
/ Kategorije: Aktualno

Javno preizkusno predavanje g. Matjaža Podgorška

V sredo, 6. 3. 2019 je v računalniški predavalnici Fakultete za tehnologijo polimerov izvedel javno preizkusno predavanje g. Matjaž Podgoršek, univ. dipl. inž. str., kandidat za izvolitev v naziv visokošolski učitelj - predavatelj za področje Tehnologije in konstruiranje.

G. Matjaž Podgoršek je izvedel predavanje s praktičnim prikazom v programu NX Unigraphics na temo “3D modeliranje gravurnih oblik v orodju za injekcijsko brizganje termoplastovin sicer, v okviru predmeta 3D konstruiranje orodij pri nosilcu pred. Sebastjanu Kotniku.

Javnemu preizkusnemu predavanju so prisostvovali člani strokovne komisje v sestavi: pred. Sebastjan Kotnik, doc. dr. Ivo Verovnik in doc. dr. Simon Klančnik ter študenti 3. letnika visokošolskega študijskega programa Tehnologija polimeov prve stopnje.

G. Matjaž Podgoršek je sicer zaposlen v podjetju Gorenje Group d.d. kot vodilni inženir v razvojno-kompetenčnem centru za kuhalne aparate. Za seboj ima dobrih 12 let delovnih izkušenj, predvsem na področju konstruiranja izdelkov in sklopov iz različnih materialov (plastika, kovina, steklo in beton).

Prejšnji članek Prvo srečanje upravnega odbora za COST Ukrep CA18112 - Mehanokemija za trajnostno industrijo
Naslednji članek NOVIČNIK FTPO, februar - marec 2019

Name:
Email:
Subject:
Message:
x
50 kosov vrhunske raziskovalne opreme
1700 potencialnih delodajalcev
4 študenti na učitelja
40 vrhunskih strokovnjakov
  • English