Aktualno

Aktualno
Datum dogodka: 16. 2. 2024 - 17. 2. 2024 Izvozi dogodek (.ics)
Informativni dnevi FTPO
/ Kategorije: Aktualno

Informativni dnevi FTPO

Vljudno vabljeni na informativne dneve FTPO za vpis na visokošolski strokovni študijski program prve stopnje Tehnologija polimerov ter magistrski študijski program 2. stopnje Tehnologija polimerov.

Na informativnih dnevih boste prejeli vse informacije v zvezi s študijskimi programi, obštudijskimi dejavnostmi ter zaposlitvenimi možnostmi. Na voljo za vaša vprašanja bodo tudi naši študenti, diplomanti, ki vam bodo predstavili njihove zanimive karierne poti. V okviru Informativnih dni bo organiziran tudi voden ogled prostorov fakultete in laboratorijev.

Informativni dnevi bodo potekali v živo v prostorih fakultete (Ozare 19, 2380 Slovenj Gradec):
 

DODIPLOMSKI ŠTUDIJ

  • 16. 2. 2024 ob 11:00

  • 16. 2. 2024 ob 15:00

  • 17. 2. 2024 ob 11:00

 

MAGISTRSKI ŠTUDIJ

  • 16. 2. 2024 ob 17:00

  • 17. 2. 2024 ob 9:00

 

Več informacij: 

Fakulteta za tehnologijo polimerov ponuja visokošolski in magistrski študijski program Tehnologija polimerov. Oba študijska programa se izvajata tako v obliki rednega kot izrednega študija. Na spodnjih povezavah si lahko ogledate predstavitvena zbornika, kjer najdete vse informacije o posameznem študijskem programu.

Naši diplomanti se praktično takoj po opravljenem zagovoru diplomskega/magistrskega dela zaposlijo na enem izmed področij, ki jih študij pri nas pokriva. V videoposnetkih si lahko ogledate, zakaj je študij na FTPO, študij prihodnosti ter pestrost področij, kjer so zaposleni naši diplomanti, ki so predstavili svoje karierne zgodbe.

 

Med študijem na naši fakulteti se študenti na laboratorijskih vajah spoznajo z vrhunsko opremo, ki jo imamo v naših laboratorijih. Z virtualnih sprehodom po FTPO si lahko ogledate ne le laboratorije, temveč tudi inovativno/projektno študijsko sobo, računalniško predavalnico in ostale prostore na fakulteti.

Spodaj prilagamo še video vsebine, ki predstavljajo, kako pomembno je za nas sodelovanje fakultete z industrijskimi partnerji in kako lahko pri vsem tem sodelujejo tudi naši študenti že med študijem:

Vabljeni pa k ogledu oddaje RTVSLO Ugriznimo znanost, kjer so kot sogovorniki nastopali predstavniki naše fakultete. Tematika je bila Visokozmogljiva plastika:

Name:
Email:
Subject:
Message:
x
50 kosov vrhunske raziskovalne opreme
1700 potencialnih delodajalcev
4 študenti na učitelja
40 vrhunskih strokovnjakov
  • English