Aktualno

Aktualno
Informativni dan FTPO - prenovljen redni magistrski študijski program Tehnologija polimerov
/ Kategorije: Aktualno

Informativni dan FTPO - prenovljen redni magistrski študijski program Tehnologija polimerov

Vljudno vabljeni na informativni dan za vpis na magistrski študijski program Tehnologija polimerov, ki bo potekal v petek, 3. 6. 2022 ob 16:00 v prostorih FTPO (Ozare 19, 2380 Slovenj Gradec, predavalnica 1, 3. nadstropje + NA DALJAVO). Na informativnem dnevu boste prejeli vse informacije v zvezi s študijskim programom, obštudijskimi dejavnostmi in drugimi zanimivimi dejavnostmi fakultete ter o možnostih za razvoj vaše karierne poti. 

V magistrski študijski program druge stopnje Tehnologija polimerov, ki je bil akreditiran leta 2009, je v letošnjem letu vpisana že 12. generacija študentov. V teh letih smo izobrazili inženirje, ki jih industrija nujno potrebuje. Sami pa si nabrali veliko izkušenj z izvajanjem programa ter s pomočjo evalvacijskih aktivnosti in tutorskih razgovorov pridobili odziv s strani študentov, visokošolskih učiteljev, diplomantov in delodajalcev, industrijskih partnerjev o primernosti vsebine in načina izvajanja posameznih predmetov ter ostalih obveznosti.

NOVOST!

V študijskem letu 2022/2023 bomo prvič izvajali magistrski študijski program Tehnologija polimerov kot redno obliko študija. Fakulteta je bila namreč uspešna na razpisu za dodelitev koncesij in je za magistrski študijski program lahko razpisala 25 mest za redni študij. Prijava je mogoča najkasneje do 22. 9. 2022. Več študijskem programu in vpisnih pogojih na samem informativnem dnevu.

Vljudno vabljeni!

Prejšnji članek Slavnostna podelitev diplom in priznanj FTPO 2022
Naslednji članek GOGETAIR d.o.o. - konstrukterji, sestavljalci letal

Name:
Email:
Subject:
Message:
x
50 kosov vrhunske raziskovalne opreme
1700 potencialnih delodajalcev
4 študenti na učitelja
40 vrhunskih strokovnjakov
  • English