Aktualno

Aktualno
Direktorica Maja Mešl na Dnevu inovativnosti 2019
/ Kategorije: Aktualno

Direktorica Maja Mešl na Dnevu inovativnosti 2019

Dne 25. 9. 2019 je na Brdu pri Kranju potekal Dan invativnosti, kjer so v popoldanskem delu podelili nacionalna priznanja GZS za inovativnost.

V dopoldanskem delu je potekal dogodek z naslovom »Povezujemo inovativnost – Zakaj?«. Tema dogodka je bila povezovanje gospodarstva in institucij znanja. Po plenarnih predavanjih, so potekale hitre predstavitve vročih tehnologij in rešitev institucij znanja za uporabo v gospodarstvu.

Zelo smo bili veseli povabila organizatorjev, da tudi naša fakulteta predstavi svoje rešitve. Tako je direktorica Maja Mešl predstavila delo fakultete in zanimive aplikacije, ki so bile razvite z različnimi partnerji iz gospodarstva in raziskovalne sfere in v okviru projektov CEL.KROG in START CIRCLES in sicer na področju Biokompozitov z uporabo odpadne biomase. Po predstavitvi so potekali tudi hitri poslovni zmenki, kjer smo se uspeli predstaviti novim partnerjem iz gospodarstva in institucij znanja ter se dogovorili za nove projekte in priložnosti za sodelovanje.

Utrinke iz dogodka si lahko ogledate na spletni strani daninovativnosti.gzs.si.

Prejšnji članek NOVIČNIK FTPO, junij, julij in avgust 2019
Naslednji članek 1. mednarodna konferenca na temo krožnega pakiranja (1. International Circular Packaging Conference) uspela.

Name:
Email:
Subject:
Message:
x
50 kosov vrhunske raziskovalne opreme
1700 potencialnih delodajalcev
4 študenti na učitelja
40 vrhunskih strokovnjakov
  • English