Aktualno

Aktualno
/ Kategorije: Aktualno

BLIŽA SE ZADNJI PRIJAVNI ROK ZA VPIS V 2017/2018 ZA REDNI IN IZREDNI ŠTUDIJ

Kombinirana izvedba študija pomeni, da se bo večji del predavanj na izrednem študiju letos prvič izvajal na daljavo, in sicer s pomočjo spletnega orodja VOX konferenca, ki omogoča, da študentje spremljajo predavanja in hkrati komunicirajo z visokošolskim učiteljem od doma na daljavo. Del predavanj ter vse seminarske in laboratorijske vaje pa se bodo še vedno izvajale ob petkih popoldan in sobotah dopoldan v naših vrhunsko opremljenih laboratorijih na sedežu fakultete v Slovenj Gradcu. S tem bomo izrednim študentom zmanjšali število poti v Slovenj Gradec in jim tako olajšali usklajevanje študija s službenimi in/ali družinskimi obveznostmi.

Za več informacij nas lahko kontaktirate na info@ftpo.eu ali na telefonski številki 02 620 47 68 ali 051 315 970. Vse podrobnosti o prenovljenem študijskem programu, pa si lahko preberete na http://www.ftpo.eu/tehnologija-polimerov-1-stopnja-od-2017-2018.

/Portals/0/xBlog/uploads/2017/6/27/vpis2.JPG
Prejšnji članek Zagovor magistrskega dela
Naslednji članek Študent Bojan Podpečan je uspešno zaključil mobilnost za namen študija v okviru Erasmus+ na Montanuniversität Leoben, Avstrija

Name:
Email:
Subject:
Message:
x
50 kosov vrhunske raziskovalne opreme
1700 potencialnih delodajalcev
4 študenti na učitelja
40 vrhunskih strokovnjakov
  • English