Polimerni večeri

Polimerni večeri
Polimerni večer FTPO posvečen temi Naprednih tehnologij toplokanalnih sistemov v orodjih
/ Kategorije: Aktualno, Polimerni večeri

Polimerni večer FTPO posvečen temi Naprednih tehnologij toplokanalnih sistemov v orodjih

Četrtkov večer, 13. 10. 2022, smo na FTPO posvetili temi Naprednih tehnologij toplokanalnih sistemov v orodjih. 

V goste smo povabili José-ja Dantas-a, generalnega direktorja skupine Yudo KAM Global, odgovorne za velika podjetja po vsem svetu, kot so Plastic Omnium, Faurecia, Valeo, Novares, Motherson.

Predstavljena je bila tehnologija, ki je v tesni povezavi z najnovejšo razpoložljivo tehnologijo za proizvodnjo plastičnih izdelkov, ki omogoča skrajšanje časa cikla, izboljša kakovost, zmanjša delež izmeta, hkrati pa uporabniku omogoča boljši pregled nad procesnim oknom. Dostop do te tehnologije uporabnikom omogoča, da izdelujejo plastične izdelke z nižjimi stroški proizvodnje ter so bolj kompetentni na področju polimerne industrije. Nekatere tehnologije je mogoče uporabiti samostojno, v nekaterih primerih pa jih je za doseganje boljših rezultatov in večje učinkovitosti mogoče kombinirati.

Tokrat se je Polimernega večera FTPO udeležilo več kot 30 predstavnikov različnih podjetij, predstavnikov in študentov FTPO, ki so pred uradnim predavanjem imeli možnost ogledati si laboratorije FTPO, po končanem predavanju pa je sledilo druženje ob pogostitvi.

Na FTPO si s tovrstnimi dogodki tudi v bodoče obetamo ponujati aktualne vsebine na področju tehnologije polimerov ter hrati ohranjati vez z gospodarstvom.

Prejšnji članek Polimerni večer FTPO

Name:
Email:
Subject:
Message:
x
50 kosov vrhunske raziskovalne opreme
1700 potencialnih delodajalcev
4 študenti na učitelja
40 vrhunskih strokovnjakov
  • English