Polimerni večeri

Polimerni večeri
Datum dogodka: 13. 10. 2022 - 13. 10. 2022 Izvozi dogodek (.ics)
Polimerni večer FTPO
/ Kategorije: Aktualno, Polimerni večeri

Polimerni večer FTPO

Vljudno vabljeni na Polimerni večer FTPO na temo »NAPREDNE TEHNOLOGIJE TOPLOKANALNIH SISTEMOV V ORODJIH - ADVANCED TECHNOLOGIES OF HOT
RUNNER SYSTEMS IN MOULDS«.

Predavatelj bo José Dantas, CEO Yudo KAM Global.

Predstavljena bo tehnologija, ki je v tesni povezavi z najnovejšo razpoložljivo tehnologijo za proizvodnjo plastičnih izdelkov, ki omogoča skrajšanje časa cikla, izboljša kakovost, zmanjša delež izmeta, hkrati pa uporabniku omogoča boljši pregled nad procesnim oknom.

Predavanje je kot običajno brezplačno za vse udeležence. Predstavitev bo v angleškem jeziku.

Za prijavo izpolnite OBRAZEC.

 

POVZETEK PREDAVANJA

Predstavljena bo tehnologija, ki je v tesni povezavi z najnovejšo razpoložljivo tehnologijo za proizvodnjo plastičnih izdelkov, ki omogoča skrajšanje časa cikla, izboljša kakovost, zmanjša delež izmeta, hkrati pa uporabniku omogoča boljši pregled nad procesnim oknom. Dostop do te tehnologije uporabnikom omogoča, da izdelujejo plastične izdelke z nižjimi stroški proizvodnje ter so bolj kompetentni na področju polimerne industrije. Nekatere tehnologije je mogoče uporabiti samostojno, v nekaterih primerih pa jih je za doseganje boljših rezultatov in večje učinkovitosti mogoče kombinirati.

 

O PREDAVATELJU

José Dantas, rojen leta 1962. Strast do industrije in ljudi. Diplomirani inženir strojništva. 46 let delovnih izkušenj kot orodjar, strojni inženir in poslovni vodja v več podjetjih za industrijo orodij in plastike. Bil je direktor v nekaterih podjetjih za izdelavo orodij, kot je npr. podjetje Simoldes iz Brazilije, kjer je bil nekaj let izvršni direktor.

Od 2006 do 2017 je bil zahodni izvršni direktor (Evropa, Amerika, Afrika in regije Bližnjega vzhoda) za skupino Yudo. Od leta 2017 je generalni direktor Yudo KAM Global, podjetja skupine Yudo, odgovorne za velika podjetja po vsem svetu, kot so Plastic Omnium, Faurecia, Valeo, Novares, Motherson.

Dokumenti za prenos

Prejšnji članek Polimerni večer FTPO
Naslednji članek Polimerni večer FTPO posvečen temi Naprednih tehnologij toplokanalnih sistemov v orodjih

Name:
Email:
Subject:
Message:
x
50 kosov vrhunske raziskovalne opreme
1700 potencialnih delodajalcev
4 študenti na učitelja
40 vrhunskih strokovnjakov
  • English