Dogodki

Dogodki
Datum dogodka: 16. 6. 2022 - 16. 6. 2022 Izvozi dogodek (.ics)
Polimerni večer FTPO
/ Kategorije: Aktualno, Polimerni večeri

Polimerni večer FTPO

Vljudno vabljeni na Polimerni večer FTPO na temo »SUŠENJE TEHNIČNIH PLASTIČNIH MATERIALOV - DRYING OF TECHNICAL PLASTIC POLYMERS«.

Predavatelj bo Ing. Robert Tesar iz podjetja Vismec Srl., Italija.

Na predavanju bo razloženo kdaj je potrebno sušenje materiala, katere tehnologije za sušenje so na voljo na trgu, kako delujejo posamezni tipi ter kakšne so njihove razlike.

Predavanje je kot običajno brezplačno za vse udeležence. Predstavitev bo v angleškem jeziku.

Za prijavo izpolnite OBRAZEC.

 

POVZETEK PREDAVANJA
Katere plastične materiale je potrebno sušiti in zakaj? Katere tehnologije so na voljo za sušenje plastičnih materialov in kaj so njihove prednosti ter slabosti? Predavanje vam bo podalo odgovore na vsa vprašanja glede sušenja plastičnih materialov. Predstavljeni bodo različni tipi plastičnih materialov ter principi sušenja. V podrobnosti bo razloženo kdaj je potrebno sušenje materiala, katere tehnologije za sušenje so na voljo na trgu, kako delujejo posamezni tipi ter kakšne so njihove razlike.

 

O PREDAVATELJU
Ing. Robert Tesar je študiral inženiring plastike na tehničnem inštitutu TGM na Dunaju. Njegove delovne izkušnje vključujejo izdelavo orodij za plastiko v HB-Plastics v Philipsu v Avtriji, tehnične aplikacije v Arburgu v Nemčiji in Engelu v Avstriji in prodajo ter tehnično svetovanje v Maguaire v Združenem kraljestvu in ZDA, ter v Piovanu, Moretto in Vismecu v Italiji.

Prejšnji članek Vabilo na dogodek "Plastika ni težava, je rešitev!" v okviru Mednarodnega industrijskega sejma (MIS)
Naslednji članek Zagovor diplomskega dela študenta Roka Blaževiča

Name:
Email:
Subject:
Message:
x
50 kosov vrhunske raziskovalne opreme
1700 potencialnih delodajalcev
4 študenti na učitelja
40 vrhunskih strokovnjakov
  • English