• Aktualno
Zagovor diplomskega dela
Vljudno vas vabimo na zagovor diplomskega dela študentke Doroteje Križovnik, z naslovom Graftiranje polikaprolaktona na škrob z Brønstedovo kislino kot katalizatorjem.
Preberi več >
Zagovor diplomskega dela
Vljudno vas vabimo na zagovor diplomskega dela študenta Tima Kokalja, z naslovom Modifikacija togosti in žilavosti polimlečne kisline.
Preberi več >
Predrazvoj na kuhalnih aparatih v Skupini Gorenje
V okviru projekta Po kreativni poti do znanja, ki ga naši študenti izvajajo skupaj s študenti Fakultete za strojništvo Univerze v Mariboru na temo Optimizacija enakomerne porazdeljenosti temperaturnih razmer v pečici s pomočjo umetne inteligence, bo strokovnjak iz sodelujočega podjetja dr. Simon Brezovnik izvedel predavanje z naslovom Predrazvoj na kuhalnih aparatih v Skupini Gorenje.
Preberi več >
Podjetje ELVEZ d.o.o. išče sodelavce na področju Kakovosti
Uspešno slovensko podjetje Elvez d.o.o. išče diplomirane inženirje za zaposlitev na področju KAKOVOSTI, za delo na področju tehnologije kakovosti in delo na področju zagotavljanja kakovosti dobaviteljev.
Preberi več >
Vabilo na Erasmus+ INFO DAN
Bi radi odšli na študij v tujino, pa ne veste kam in kako? Se zanimate za pridobivanje praktičnih izkušenj v tujini, pa ne veste kje in kako bi začeli?
Preberi več >
NOVIČNIK FTPO, februar - marec 2017
Objavljamo izvod NOVIČNIK-a v novi podobi, ki ga izdajamo kot Fakulteta za tehnologijo polimerov, s katerim vas ponovno obveščamo o preteklih dogajanjih in drugih pomembnih vsebinah v mesecu februarju in marcu 2017.
Preberi več >
Brezplačni seminar Uvod v raziskovalno delo
V okviru projekta Nadgradnja Kariernega centra FTPO smo za študente pripravili zanimivo usposabljanje v okviru katerega boste nadgradili svoje kompetence na področju Koncipiranja in izvedbe raziskovalnega dela ter priprave ...
Preberi več >
Obisk podjetja Plastika Skaza
V četrtek 13. 4. 2017 je bila v okviru Kariernega centra FTPO organizirana strokovna ekskurzija v uspešno Velenjsko podjetje Plastika Skaza.
Preberi več >
Seminar Priprava pisnih izdelkov
V okviru projekta Nadgradnja aktivnosti kariernega centra FTPO smo za študente pripravili zanimiv seminar v okviru katerega boste pridobili znanja za pripravo pisnih del.
Preberi več >
Odelo išče študente / absolvente za pomoč v tehnologiji
Pridružite se kreativnem timu podjetja Odelo Automotive Signal Lights v dinamičnem mednarodnem okolju polnem priložnosti.
Preberi več >
Stran 1 od 3 PrvaPrejšnja [1]23 Zadnja