• Aktualno
Seminar Priprava pisnih izdelkov
V okviru projekta Nadgradnja aktivnosti kariernega centra FTPO smo za študente pripravili zanimiv seminar v okviru katerega boste pridobili znanja za pripravo pisnih del.
Preberi več >
Brezplačni seminar Uvod v raziskovalno delo
V okviru projekta Nadgradnja Kariernega centra FTPO smo za študente pripravili zanimivo usposabljanje v okviru katerega boste nadgradili svoje kompetence na področju Koncipiranja in izvedbe raziskovalnega dela ter priprave ...
Preberi več >
Odelo išče študente / absolvente za pomoč v tehnologiji
Pridružite se kreativnem timu podjetja Odelo Automotive Signal Lights v dinamičnem mednarodnem okolju polnem priložnosti.
Preberi več >
Razpis za kadrovsko štipendijo uspešnega koroškega podjetja Kopur d.o.o.!
Uspešno Koroško podjetje Kopur d.o.o., ki je tudi eden od ustanoviteljev FTPO, želi študentu/študentki naše fakultete podeliti kadrovsko štipendijo.
Preberi več >
Tehnik za kemijske analize m/ž
TrenkwalderPovezuje ljudi in podjetjaNaš uporabnik, regijski ponudnik celovitega ravnanja z odpadki na področju reciklaže v raziskovalnem centru za razvoj materialov iz reciklirane plastike, išče novega sodelavca za določen čas. V kolikor imate večletne izkušnje z laboratorijskim delom, analizami in ste razvojno naravnani ter prihajate iz kemijskega področja, vas vabimo, da se prijavite. Vaše delo bo zajemalo: opravljanje meritev potrebnih za analizo kakov...
Preberi več >
NOVIČNIK VŠTP, december 2016 - januar 2017
Objavljamo zadnji izvod NOVIČNIK-a Visoke šole za tehnologijo polimerov, s katerim vas še zadnjič obveščamo o preteklih dogajanjih in drugih dogodkih kot visoka šola.
Preberi več >
Vabilo na informativni dan
Vas zanima študij na Fakulteti za tehnologijo polimerov?
Preberi več >
NOVIČNIK VŠTP, november 2016
Objavljamo novi izvod NOVIČNIK-a VŠTP, s katerim vas ponovno obveščamo o preteklih dogajanjih in drugih pomembnih vsebinah v mesecu novembru 2016.
Preberi več >
Sporočilo za javnost ob 10. obletnici VŠTP
Visoka šola za tehnologijo polimerov obeležila desetletnico delovanja v krogu gospodarstvenikov, akademikov in lokalne skupnosti.
Preberi več >
Prejemniki priznanj in častnih nazivov VŠTP
Senat Visoke šole za tehnologijo polimerov je na 12. redni seji dne, 28. 11. 2016 sprejel sklep o podelitvi priznanj in častnih nazivov.
Preberi več >
Stran 1 od 3 PrvaPrejšnja [1]23 Zadnja